Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

blog.prognostika.net | May 31, 2020

Scroll to top

Top

Πολλά τα δώρα για τον διαγωνισμό Φεβρουαρίου!

Διαγωνισμός προγνωστικών Δώρο Adidas Essential Star Δώρο Verbatim Store N Go Δώρο Football Manager 2015

Ο πρώτος διαγωνισμός tipster league του 2015 έφτασε στο τέλος του. Οι Tipster που έδωσαν τις προτάσεις τους μάχονταν μέχρι και την τελευταία ημέρα για την πρώτη θέση στην κατηγορία Net Profit και το μεγάλο δώρο.

Πολλά τα δώρα για το νέο μήνα για αυτό μη χάνετε χρόνο, εγγραφείτε τώρα εδώ και ξεκινήστε να ποστάρετε τις προτάσεις σας! Αρχικά όμως διαβάστε προσεκτικά τους όρους του διαγωνισμού που βρίσκονται λίγο παρακάτω. Να σας ενημερώσουμε ότι εδώ μπορείτε να βρείτε και τα δώρα του ετήσιου διαγωνισμού που διεξάγεται παράλληλα με τον μηνιαίο μας.

Τα δώρα για το διαγωνισμό Tipster league του μηνός Φεβρουαρίου

Οι τρεις καλύτεροι tipster της κατηγορίας Net Profit θα κερδίσουν τα ακόλουθα δώρα:

Ο μεγάλος νικητής κερδίζει έναν σκληρό δίσκο Verbatim Store’N’Go 500GB, αξίας 65 ευρώ.

Για μεγαλύτερες ταχύτητες μεταφοράς και εγγραφής δεδομένων, η Verbatim σας φέρνει τον εξωτερικό σκληρό δίσκο Store’N’Go 500GB με σύνδεση USB 3.0. Ο νέος δίσκος της Verbatim έρχεται με κομψό σχεδιασμό και μικρές διαστάσεις για ευκολία στην μεταφορά και στην χρήση. Παραμένει απόλυτα συμβατός και με την σύνδεση USB 2.0 με τις αντίστοιχες ταχύτητες μεταφορών. Αποθηκεύστε τα δεδομένα σας με ασφάλεια και μεταφέρετε τα παντού με στυλ, με το σκληρό δίσκο Verbatim Store’N’Go Portable USB 3.0.

O 2ος κερδίζει ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια Adidas Essential Star, αξίας 55 ευρώ.

Ένα διαφορετικό παπούτσι για πολλές χρήσεις στην καθημερινότητά μας, από την άθληση και την γυμναστική μέχρι τις πιο casual μας εμφανίσεις έρχεται από την Adidas.  Tο ESSENTIAL STAR M25638 έρχεται με ιδιαίτερα μαλακή σόλα για καλή απορρόφηση των κραδασμών, συνθετικό δέρμα υψηλής ποιότητας στο πάνω μέρος και πλαϊνές εσοχές για καλή αναπνοή του ποδιού. Σε όλα αυτά προστίθεται και η ειδική σόλα EVA ενάντιας στους κραδασμούς.

O 3ος κερδίζει το Football Manager 2015 αξίας 32 ευρώ.

O βασιλιάς των εξομοιωτών προπονητικής είναι για άλλη μια χρονιά μαζί σας προσφέροντας τη δυνατότητα να γίνετε επίδοξοι Φαν Χάαλ , Μουρίνιο και Γκουαρντιόλα με υποστήριξη της ελληνικής γλώσσας. Στο νέο Football Manager 2015 μπορείτε να καθορίσετε το στυλ management που θα εφαρμόσετε με περισσότερη ακρίβεια από κάθε άλλη φορά, χρησιμοποιώντας το νέο σύστημα πόντων manager, για να επικεντρωθείτε σε τομείς της διαχείρισης όπως είναι η προπόνηση, η αναζήτηση ταλέντων, η εκπαίδευση των νέων και το προσωπικό!

Όλα τα δώρα είναι προσφορά του Prognostika.net

Όροι διαγωνισμού Tipster league

 • Ο διαγωνισμός λήγει στις 28 Φεβρουαρίου στις 23:59.
 • Για να μπορεί να συμμετέχει στο διαγωνισμό για τα δώρα του prognostika.net, ο tipster, θα πρέπει να έχει:
  1. δώσει 35προτάσεις, μέσα στη διάρκεια του μήνα, με μέσο όρο κερδισμένων μηνιαίων αποδόσεων από 1,85 και άνω και
  2. προτείνει σε έναν φίλο του να δημιουργήσει λογαριασμό ο οποίος να δώσει τουλάχιστον ένα tip μέσα στον μήνα (θα πρέπει να μας αποσταλεί ένα email με τη διεύθυνση email του νέου tipster).
  3. ανεβασμένο avatar στο λογαριασμό του.
 • Οι νικητές του Tipster league θα ανακοινωθούν από το blog.prognostika.net μετά τον έλεγχο των αποτελεσμάτων των προγνωστικών των tipster για την ορθότητά τους.
 • Σε περίπτωση ισοβαθμίας νικητής ορίζεται αυτός ο tipster που θα έχει το μεγαλύτερο ROI.
 • Όσοι έχουν παραπάνω από 2 λανθασμένεςκαταχωρήσεις στα αποτελέσματα των στοιχημάτων τους, θα αποκλείονται αυτόματα από τη διαδικασία του διαγωνισμού.
 • Για να θεωρείται έγκυρη η συμμετοχή ενός tipster, δεν επιτρέπεται η επανάληψη του ίδιου στοιχήματος για τον ίδιο αγώνα είτε μόνο του είτε σε σύστημα.
 • Όσοι αρθρογραφούν και σε άλλα betting sites έχουν δικαίωμα να μεταφέρουν το κείμενό τους και εδώ, εάν έχουν όμως την απαιτούμενη άδεια.
 • Copy/paste από άλλα websites χωρίς την απαιτούμενη άδεια επιφέρει ποινή αποκλεισμού ενός μήνα, διαγραφή των επίμαχων άρθρων και διαγραφή των κερδισμένων bets.
 • Το ανέβασμα μιας πρότασης θα πρέπει να γίνεται τουλάχιστον μια ώρα πριν από την έναρξη του παιχνιδιού.
 • Ανώτατο όριο πονταρίσματος ορίζεται στα 500 betting units για προτάσεις που έχουν αιτιολόγηση τουλάχιστον 50 λέξεων και 90 betting units για προτάσεις με λιγότερες ή καθόλου λέξεις.
 • Απαγορεύεται η χρήση greeklish στα κείμενα. Πιθανή χρήση τους επιφέρει διαγραφή της πρότασης και ποινή αποκλεισμού 3 ημερών.
 • Εάν κάνει λάθος καταχώρηση αποτελέσματος ο tipster πρέπει να μας το αναφέρει άμεσα με Email για να διορθωθεί. Εάν δεν μας ενημερώσει και μας αναφερθεί από κάποιον επισκέπτη ή το διαπιστώσουμε στους ελέγχους που διενεργούμε τακτικά, τότε θα επιβληθεί ποινή αποκλεισμού μιας εβδομάδας. Σε περίπτωση που επαναληφθεί μέσα στον ίδιο μήνα αποκλείεται για το υπόλοιπο του μήνα και από κάθε αξίωση στα δώρα του διαγωνισμού.
 • Λανθασμένη καταχώρηση απόδοσης ενός tip, χωρίς ενημέρωσή μας, τιμωρείται με άμεσο αποκλεισμό από το διαγωνισμό.
 • Το/Τα δώρα μπορούν να τα διεκδικήσουν tipsters τόσο από Ελλάδα όσο και από Κύπρο.
 • Τα έξοδα αποστολής δε βαρύνουν τους νικητές από Ελλάδα και Κύπρο.Νικητές από άλλες χώρες θα επιβαρυνθούν με τα έξοδα αποστολής.

Καλή επιτυχία σε όλους!!!

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με το διαγωνισμό παρακαλούμε να επικοινωνήστε μαζί μας εδώ ή εγγραφείτε τώρα εδώ.

Comments