Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

blog.prognostika.net | February 27, 2020

Scroll to top

Top

No Comments

F.A.Q.

Συχνές ερωτήσεις Ρωτάτε; απαντάμε!

Γιατί να χρησιμοποιήσω το Prognostika;
Μπορείτε να δοκιμάσετε τις ικανότητές σας ως tipster και να κερδίσετε πολλά δώρα κάθε μήνα. Επίσης μπορείτε να διατηρείτε ένα ηλεκτρονικό «ταμείο» για τα πραγματικά σας πονταρίσματα σε bookmakers.

Μπορώ να χάσω χρήματα;
Όχι, οι μονάδες στοιχήματος είναι εικονικές.

Μπορώ να κερδίσω χρήματα;
Ναι, όταν υπάρχουν χρηματικά έπαθλα. Εναλλακτικά θα υπάρχουν διάφορα δώρα.

Υπάρχει η δυνατότητα να αλλάξω το username μου; 
Το Prognostika σχεδιάστηκε για να είναι μια στοιχηματική κοινότητα και ενθαρρύνει τους tipsters να γνωριστούν με άλλους tipsters με μοναδικό αναγνωριστικό το username τους.

Είναι εντελώς δωρεάν η συμμετοχή μου στο Prognostika.net;
Ναι, το Prognostika.net είναι εντελώς δωρεάν.

Τι θα συμβεί εάν κάνω λάθος σε ένα προγνωστικό μου και επιλέξω για παράδειγμα κάποιο άλλο από αυτό που ήθελα;
Θα πρέπει πάντα να διπλοτσεκάρετε τις προτάσεις σας, πριν τις αποθηκεύσετε, αλλά και η ίδια η εφαρμογή, κατά την αποθήκευση, σας ρωτάει ξανά πριν την οριστική αποθήκευση των προγνωστικών σας. Εάν αντιληφθείτε παρόλα αυτά ότι κάνατε λάθος καταχώρηση ενημερώστε μας, με ένα email, πριν από την αναμέτρηση για να αποφύγετε την ποινή. Άλλωστε και ένας bookmaker δε θα δεχόταν ένα πιθανό λάθος από τη στιγμή που επιβεβαιώσατε το ποντάρισμά σας.

Μπορώ να διαγράψω μια πρότασή μου μετά την αποθήκευσή της;
Οι tipsters δεν έχουν τη δυνατότητα διαγραφής ενός πονταρίσματος. Το Prognostika μπορεί σε περίπτωση που εντοπίσει προσπάθεια «κλεψίματος» να προχωρήσει στη διαγραφή μιας πρότασης. Σε αυτή την περίπτωση το τρέχων σερί νικών θα μηδενιστεί. Σας παρακαλούμε να είσαστε σίγουροι πριν αποθηκεύσετε την πρότασή σας.

Θα πρέπει χειροκίνητα να επιβεβαιώνω τα αποτελέσματα των προτάσεών μου;
Ναι, οι tipsters θα πρέπει σε διάστημα, το αργότερο, 3 ημερών να επιβεβαιώνουν τα αποτελέσματά τους. Σε διαφορετική περίπτωση θα επιβάλλεται η ποινή αποκλεισμού μιας εβδομάδας από τη συμμετοχή στο διαγωνισμό.

Μπορώ να ανεβάσω την πρότασή μου σε διαφορετικές γλώσσες;
Ναι, ο tipster μπορεί να ανεβάσει τις προτάσεις του και σε διαφορετικές γλώσσες.

Γιατί δε μπορώ να ανεβάσω την πρότασή μου 1 ώρα πριν από τον αγώνα; 
Σκοπός μας είναι να δώσουμε χρόνο στους χρήστες μας να διαβάσουν τις προτάσεις σας και να κρίνουν αν θα σας ακολουθήσουν στοιχηματίζοντας με τη σειρά τους σε κάποιο bookmaker.

Ένα γεγονός/πρωτάθλημα/άθλημα/στοίχημα δεν είναι διαθέσιμο, τι μπορώ να κάνω;
Μπορείτε να ποντάρετε μόνο σε γεγονότα που υποστηρίζονται από την εφαρμογή μας. Προσπαθήσαμε να καλύψουμε όσο το δυνατόν περισσότερα αθλήματα-κατηγορίες και είδη στοιχήματος. Αν παρόλα αυτά δε βρίσκετε κάτι που θέλετε να υπάρχει στην ιστοσελίδα μας παρακαλούμε ενημερώστε μας και θα τη βρούμε τη λύση.

Τι συμβαίνει εάν το στοίχημά μου για οποιοδήποτε λόγο ακυρωθεί;
Τότε αντίστοιχα θα πρέπει να θέσετε το αποτέλεσμα της στοιχηματικής σας επιλογής στο «ακυρώθηκε».

Μπορώ να έχω πάνω από έναν λογαριασμούς;
Ο κάθε tipster μπορεί να έχει μόνο ένα λογαριασμό. Σε περίπτωση παραβίασης του παρόντος όρου κάθε συμμετοχή θα ακυρώνεται και θα επιφέρει ποινή 15ημέρου αποκλεισμού.

Υπάρχει ελάχιστος αριθμός προτάσεων ανά μήνα;
Οι tipsters θα πρέπει να προτείνουν τουλάχιστον 15 στοιχηματικές προβλέψεις για να δικαιούνται συμμετοχή στη διεκδίκηση των επάθλων του μήνα.

Μπορώ να αναπαράγω κείμενο από άλλο website;
Όλες οι προτάσεις που ανεβαίνουν στο Prognostika πρέπει να είναι αποκλειστικά και μόνο στο Prognostika. Η αναπαραγωγή ή η αντιγραφή μέρους κειμένων από άλλους tipsters ή από άλλα websites δεν επιτρέπεται.

Υπάρχει ελάχιστος αριθμός λέξεων στη στοιχηματική ανάλυση; 
Η ανάλυση πρέπει να περιλαμβάνει τουλάχιστον 50 λέξεις για να μπορεί να αποθηκευτεί.

Ένα λάθος επιφέρει ποινή;
Ένα λάθος, για το οποίο δε θα ενημερωθούμε, επιφέρει τον εβδομαδιαίο αποκλεισμό σας από το διαγωνισμό. Η επανάληψη επιφέρει 15ημέρο – μηνιαίο και τέλος οριστικό αποκλεισμό από το διαγωνισμό μας. Επίσης τα δώρα θα καταβάλλονται μετά από τον έλεγχο για εύρεση λαθών στις μηνιαίες προτάσεις του tipster. Ένα λάθος για το οποίο δεν έχουμε ενημερωθεί, όταν αυτό συνέβει, επιφέρει αποκλεισμό από τα δώρα του μήνα και το δώρο μετακυλίει στον επόμενο στη βαθμολογία tipster.

Τι περιλαμβάνουν οι ποινές;
Οι ποινές περιλαμβάνουν ακύρωση/διαγραφή των προτάσεων, προειδοποιήσεις, προσωρινές ποινές ( εβδομαδιαίες – 15ήμερες – μηνιαίες) και τέλος μόνιμες ποινές. Εάν το κείμενο της ανάλυσης περιλαμβάνει υλικό προσβλητικό/υβριστικό/σεξιστικό/ρατσιστικό ή άσχετο με το Prognostika τότε διαγράφεται και επιβάλλεται ποινή μηνιαίου αποκλεισμού. Πιθανή μελλοντική επανάληψη επιφέρει οριστικό αποκλεισμό του χρήστη.

Υπάρχει περιορισμός στην ηλικία συμμετοχής;
Οι ανήλικοι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό. Εάν ένας νικητής είναι ανήλικος, τότε θα αποκλείεται και θα επιλέγεται ο πρώτος επιλαχών.

Ποιοι είναι οι διαφορετικοί διαγωνισμοί:
Υπάρχουν τεσσάρων ειδών διαγωνισμοί:
Ο διαγωνισμός ROI: που είναι μηνιαίως διαγωνισμός. O όρος ROI χρησιμοποιείται στον στοιχηματικό χώρο από τους tipsters για να περιγράψουν τα κέρδη ή τις απώλειες τους. Το ROI προκύπτει από τα αρχικά των αγγλικών λέξεων “Return on Investment” που μεταφράζεται ως “επιστροφή της επένδυσης” και είναι μία ευρέως διαδεδομένη ορολογία στις οικονομικές συναλλαγές.

Ο διαγωνισμός για το μεγαλύτερο μέσο όρο αποδόσεων: το δώρο του διαγωνισμού αυτού απονέμεται μηνιαία. Για να το δικαιούται ένας tipster θα πρέπει να τερματίσει στην πρώτη θέση και να έχει ανεβάσει τουλάχιστον 20 στοιχηματικές προβλέψεις μέσα στο μήνα.

Ο διαγωνισμός διαδοχικών επιτυχών αποτελεσμάτων: που είναι μηνιαίως διαγωνισμός. Προσμετρώνται μόνο συνεχή επιτυχή αποτελέσματα αποδόσεων άνω του 1,90. Εάν ο tipster επιλέξει να προτείνει ένα σημείο χαμηλότερης απόδοσης, δε λαμβάνεται υπόψη το αποτέλεσμα της έκβασης του αγώνα και δεν επηρεάζει το σερί επιτυχιών.

Ο διαγωνισμός για τον πιο πολυδιαβασμένο tipster: το δώρο του διαγωνισμού είναι ετήσιο και νικητής του διαγωνισμού είναι ο tipster που θα τον διαβάσουν περισσότερο μέσα στη σεζόν. Λαμβάνονται υπόψη οι μοναδικές IP που ανέγνωσαν τα άρθρα του κάθε tipster.

Επιτρέπεται να ανεβάσω πάνω από μια στοιχηματικές προτάσεις ανά αγώνα;
Επιτρέπεται, αρκεί να είναι σε διαφορετικά άρθρα και με διαφορετική ανάλυση της λογικής στοιχηματισμού του εν λόγω σημείου.

Μπορεί η στοιχηματική μου ανάλυση να είναι «απαράδεκτη»; 
Όντως μπορεί μια στοιχηματική πρόταση να είναι «απαράδεκτη» και αυτός ο χαρακτηρισμός μπορεί να οφείλεται είτε στη μηδενική επεξήγηση της λογικής γύρω από την οποία επιλέχθηκε ένα σημείο, είτε στα πολλά ορθογραφικά λάθη, είτε λόγω ασυνταξίας του κειμένου. Αρχικά μια προειδοποίηση θα γίνει στον tipster και σε περίπτωση που δε βελτιωθεί η ποιότητα των κειμένων του, θα υπάρξει εβδομαδιαίος αποκλεισμός από το διαγωνισμό.

Υπάρχει κάποιο ανώτερο όριο στοιχηματισμού ανά πρόταση; 
Στις στοιχηματικές προτάσεις που δε περιλαμβάνουν ανάλυση κειμένου μπορεί ο tipster να ποντάρει μέχρι 5 στοιχηματικές μονάδες. Στις στοιχηματικές αναλύσεις με κείμενο δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός.

Επιτρέπεται να προσθέτω συνδέσμους (links) από Facebook/email/website στη στοιχηματική μου πρόταση; 
Όχι, απαγορεύεται. Πιθανή παραβίαση επιφέρει ποινή εβδομαδιαίου αποκλεισμού.

Τι πρέπει να κάνω εάν παρατηρήσω ένα λάθος σε μια πρόταση; 
Εάν παρατηρήσετε ότι κάποιος tipster έκανε κάποιο λάθος ή προσπαθεί να «κλέψει» σας παρακαλούμε να μας το αναφέρετε πατώντας την επιλογή «Report tipster».

Υπάρχει περιορισμός στον αριθμό στοιχηματικών προτάσεων μηνιαίως;  
Όχι

Ποια είναι η ημερομηνία λήξης του μηνιαίου διαγωνισμού;
Ως λήξη του μηνιαίου διαγωνισμού ορίζονται τα μεσάνυχτα της τελευταίας ημέρας του μήνα. Όσα παιχνίδια έχουν ημερομηνία έναρξης πριν τα μεσάνυχτα και λήξης μετά, προσμετρώνται στα αποτελέσματα του προηγούμενου μήνα.

Ποιος είναι ο σκοπός ύπαρξης του blog;
Στο blog μας θα βρείτε ειδήσεις στοιχηματικού ενδιαφέροντος, εκπαιδευτικά άρθρα, δελτία τύπου και ενημερώσεις του Prognostika. Επίσης κάθε μήνα θα ανακοινώνονται τα δώρα του διαγωνισμού καθώς και οι νικητές του προηγούμενου μήνα.

Submit a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.