Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

blog.prognostika.net | February 19, 2020

Scroll to top

Top

Δέκα χρόνια Prognostika – δέκα χρόνια στοίχημα

Tipster League Απριλίου με κεράκια και δώρα αξίας 300 ευρώ!

Στις αρχές του 2005, οι μετέπειτα ιδρυτές του Prognostika.net, είχαν μια ιδέα την οποία και στις 25 Απριλίου του ίδιου έτους υλοποίησαν. Αυτή η ιδέα ανέβηκε online και έγινε γνωστή στον κόσμο ως Prognostika.gr, μια ηλεκτρονική πλατφόρμα στοιχηματικών προβλέψεων. Ένα site-betblog-betportal στο οποίο θα μπορούσες να διαβάσεις καθημερινά, προτάσεις για αγώνες του στοιχήματος για την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Φυσικά και καμία αρχή δεν είναι εύκολη (γιατί να είναι αυτή άλλωστε) και σχεδόν τίποτα δεν πήγε βάση σχεδίου. Καθημερινά το πρόγραμμα άλλαζε γιατί πολύ απλά νέα προβλήματα εμφανίζονταν στο προσκήνιο. Αυτό όμως που έκανε τους ανθρώπους του Prognostika.gr και μετέπειτα Prognostika.net να μην το βάζουν κάτω ήταν η υλοποίηση της αρχικής τους ιδέας. Μιας ιδέας η οποία ήρθε από την αγάπη των ατόμων του Prognostika.net για το στοίχημα και τον αθλητισμό.

Για κάποιους μπορεί να φαντάζει κουραστικό ή βαρετό, για κάποιους άλλους όνειρο ζωής, για τους ανθρώπους του Prognostika.net όμως είναι η καθημερινότητα την οποία αγαπούν και δεν θέλουν να αλλάξουν γιατί πολύ απλά βλέπουν το όνειρό τους να μεγαλώνει και να αναπτύσσεται και αυτό τους γεμίζει χαρά. Η εικόνα, λοιπόν, ανθρώπων που για μεγάλα χρονικά διαστήματα της ημέρας (αν όχι όλη την μέρα) είναι μπροστά από μια, δύο ή και τρεις, καμιά φορά, οθόνες υπολογιστή είναι κάτι σύνηθες για όλους αυτούς που τρέχουν έτσι ώστε να είναι όλα έτοιμα στο site καθημερινά.

Τα χρόνια περνούσαν και οι αριθμοί (που λένε πάντα την αλήθεια) ήταν ανοδικοί, έτσι τα άτομα του Prognostika.net πήραν την απόφαση να κάνουν το site αλλά και τη στοιχηματική εμπειρία των επισκεπτών πιο διαδραστική. Εδώ και έναν χρόνο σχεδόν στο ανανεωμένο Prognostika.net ο κάθε ένας επισκέπτης, εφόσον το επιθυμεί, μπορεί να δώσει τα δικά του προγνωστικά για τους δικούς τους αγαπημένους αγώνες. Οι αρχαιότεροι Editors (Mafia, Betinho, Dr.Jekyll, Mr.Hyde) και ο πιο πρόσφατος Westbook είναι και θα είναι πάντα εκεί, απλά θέλησαν να δώσουν την δυνατότητα στον καθένα από εσάς να μπορεί να δώσει τις προβλέψεις του για τους αγαπημένους τους αγώνες με σκοπό να κατακτήσει την κορυφή στους μηνιαίους διαγωνισμούς που διεξάγονται και να κερδίσει πλούσια δώρα.

Φυσικά και τα όνειρα-στόχοι-επιθυμίες δεν σταματούν ποτέ και έτσι δεν θα σταματήσει και η εξέλιξη του Prognostika.net που εδώ και 10 χρόνια είναι παρών.

Οι ιδρυτές και όλο το προσωπικό του Prognostika.net σας ευχαριστούν για την στήριξη στο πρόσωπό μας και υποσχόμαστε να κάνουμε ότι καλύτερο για αυτό που αγαπάμε όλοι….Τα Prognostika.

Όλοι οι Editors, σε λίγες γραμμές, μας λένε τι σημαίνει για αυτούς Prognostika.net:

Mafia: 10 χρόνια είναι αρκετός καιρός. 10 χρόνια στον χώρο της πληροφορικής είναι τεράστιος χρόνος. 10 χρόνια στο στοίχημα έχουν δει πολλά τα μάτια μας και έχουμε πολλές ιστορίες να διηγηθούμε. Ο ενθουσιασμός μας είναι αυτό που μας ώθησε να ξεκινήσουμε και αυτός συνεχίζει να είναι η κινητήριος δύναμή μας. Το φετινό εγχείρημα, με τον διαγωνισμό Tipsterleague, έχει αγκαλιαστεί ήδη από αρκετούς και με τη βοήθεια όλων γίνεται συνεχώς καλύτερο. Ποιος μπορεί να γνωρίζει τι θα δούμε στην επόμενη 10ετία. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το πάθος μας και η δημιουργικότητα δεν σταματά και δεν περιορίζεται. Χρόνια μας πολλά λοιπόν!

Betinho: Όντας ένας από τους αρχικούς εμπνευστές του Prognostika.gr και μετέπειτα .net, νιώθω εξαιρετικά υπερήφανος για την πορεία μας. Μια πορεία που πέρασε από αρκετές δυσκολίες, αλλά πάντα καθοδηγούνταν από το πάθος των ανθρώπων που τη στήριζαν. Ίσως τελικά αυτός είναι και ο λόγος που το Prognostika άντεξε στο χρόνο, αντίθετα με τα περισσότερα site του είδους.

Dr.Jekyll: Στο Prognostika είμαστε μια ομάδα με το «Ο» κεφαλαίο. Μια πολυετής πορεία με ελάχιστες ή και καθόλου προστριβές μεταξύ των συντελεστών της είναι αξιοθαύμαστη. Μια ευκαιρία, σε προσωπικό επίπεδο, να κάνω το hobby μου επαγγελματική κατεύθυνση. Πάμε για τα επόμενα 10!!!

Mr.Hyde: Ένα “Χρόνια Πολλά” είναι λίγο για ένα website που κλείνει τα δέκατα γενέθλιά του. Ελάχιστα είναι τα websites που μπορούν να διηγηθούν τόσες ιστορίες όσες μπορεί να πει το Prognostika. Όλοι στο Prognostika έχουμε διαφορετικό background αλλά ένα κοινό: την αγάπη μας για τον αθλητισμό και το στοίχημα. Μπορεί να μην έχετε ακούσει (διαβάσει) κουβέντα μου εδώ και 7 χρόνια, που γράφω στη στήλη, αλλά ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Prognostika είναι αυτό που με χαρά θα πω!

Westbook: Στοίχημα ξεκίνησα να παίζω το καλοκαίρι του 2013. Νεούδι που λένε. Αρρωστάκι με το ποδόσφαιρο, αλλά η πορτοκαλί μπάλα έχει μια άλλη μαγεία. Μέλος της παρέας του Prognostika.net εδώ και 2μιση χρόνια (σαν αναγνώστης) και από το Γενάρη του 2014 με μάθατε σαν Westbook. Και εδώ νεούδι, δίπλα στους “μεγάλους” Mafia και Betinho και τους “αρχαίους” MrHyde και DrJekyll. Χρόνια πολλά λοιπόν σε όλους εσάς και θέλω να σας πω ότι είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στην παρέα σας και συνεχίζουμε όλοι μαζί να δουλεύουμε για το καλύτερο για τους αναγνώστες του site μας. Χρόνια πολλά Prognostika και μακάρι να’μαστε και πάλι εδώ τον Απρίλη του 2025 να γιορτάσουμε τα 20α σου γενέθλια.

Comments